Veel gestelde vragen en opmerkingen

Wat zijn de kosten om lid te worden van OndernemersBoard?
OndernemersBoard brengt geen kosten in rekening. Wij stellen uw deelname en input zeer op prijs.
Waar worden mijn persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Hierdoor kan ABN AMRO bijvoorbeeld gericht haar dienstverlening verbeteren vanuit de kennis over de ervaringen van ondernemers. Daarnaast geeft het ABN AMRO inspiratie om haar dienstverlening en service uit te breiden met de behoeften die leven bij ondernemers.
Wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten?
OndernemersBoard vertaalt de antwoorden van haar leden in zakelijke informatie. ABN AMRO gebruikt deze informatie om haar producten en diensten beter af te stemmen op uw zakelijke situatie en behoeften. Daarnaast is deze actuele informatie voortdurend beschikbaar voor de leden van OndernemersBoard.
Hoe lang duurt het om een vragenlijst in te vullen?
Meestal niet langer dan 10 à 15 minuten. De tijd die nodig is om een vragenlijst in te vullen wordt ook bepaald door uw Internet verbinding. Het kan voorkomen dat het dan wat langer duurt om een vragenlijst in te vullen. Als het u te lang duurt, kunt u te allen tijde de vragenlijst sluiten en op een ander gewenst moment weer verder gaan.
Hoe wordt een vragenlijst opgesteld?
OndernemersBoard maakt gebruik van een wetenschappelijk onderzoeksbureau, MSI-ACI. Dit bureau is gespecialiseerd in online business-onderzoek en beschikt over de kennis, ervaring en tools om de antwoorden van leden representatief te vertalen naar branches, bedrijfsgrootte of andere relevante indelingen.
Kan ik vragenlijsten invullen als ik geen toegang heb tot het internet?
Nee. Om redenen van snelheid en efficiency heeft OndernemersBoard zowel het invoeren van antwoorden alsook het beschikbaar maken van de resulterende business informatie geheel web based gemaakt.
Kan ik mij inschrijven met verschillende e-mailadressen?
De statistische verwerking van uw input maakt het noodzakelijk alle afzonderlijke leden te kunnen herkennen aan het e-mailadres. Om die reden kunt u slechts met één e-mailadres ingeschreven staan. Binnen uw bedrijf dienen daarom eventuele andere OndernemersBoard-leden met een eigen e-mailadres deel te nemen.
Moet ik iets installeren om deel te nemen?
Nee. Alles wat u nodig heeft, is een e-mailadres en Internettoegang.
Gebruikt ABN AMRO mijn antwoorden om mij commerciële aanbieden te doen?
Nee. OndernemersBoard is strikt opgericht voor onderzoeksdoeleinden. Om die reden is het beheer en verwerking van uw data in handen gegeven van wetenschappelijk onderzoeksbureau MSI-ACI. Deze waakt over uw privacy. ABN AMRO heeft geen toegang tot de databestanden die aan de uiteindelijke onderzoeksresultaten ten grondslag liggen.
Hoe lang moet ik lid blijven als ik eenmaal sta ingeschreven?
U kunt ieder moment stoppen. Zodra u lid bent, ontvangt u toegangsgegevens voor uw persoonlijke pagina. Daar kunt u uw gegevens wijzigen en u eventueel ook uitschrijven.
Als ik het invullen onderbreek, kan ik dan later verder gaan?
U kunt een vragenlijst afmaken zolang een onderzoek ‘open’ staat. Meestal is dit een paar dagen. Informatie hierover vindt u in de uitnodiging. Als u dus het invullen onderbreekt, kunt u later gewoon weer verder gaan. Wacht evenwel niet te lang: elk onderzoek wordt een keer afgesloten en dan is uw afgebroken vragenlijst niet meer beschikbaar.
Wat moet ik doen als een ander OndernemersBoard-lid onwenselijke inhoud op het forum plaatst?
Als u vindt dat leden kwetsende inhoud plaatsen op het forum dan kunt u gebruik maken van de 'rapporteer gebruiker' knop. Of u kunt de contactpagina gebruiken om ons direct in te lichten.
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube

Volg ons via